Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά διεξάγονται το ερχόμενο Σάββατο στα Γιάννενα τα Βίκος Street Relays, oι σκυταλοδρομίες που είναι ουσιαστικά ο μοναδικός αγώνας δρόμου στην πόλη μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο.
Τα Street Relays αποτελούν πια θεσμό για την πόλη καθώς τα έχουν αγκαλιάσει ως διοργάνωση τόσο ο Δήμος όσο και μεγάλα αθλητικά σωματεία όπως ο Ναυτικός Όμιλος, ο ΑΓΣΙ και ο Σύλλογος Δρομέων.
Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου στο Δημαρχείο (φωτό), εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου ο Αντιπρόεδρος Αλέξανδρος Μπερής υπογράμμισε πως ο Ν.Ο.Ι. στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια τα Βίκος Street Relays όπως και πολλές άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις παροτρύνοντας τους αθλητές του να συμμετέχουν, καθώς το τρέξιμο αποτελεί, όπως είπε, βασικό κομμάτι της προπόνησης για την Κωπηλασία. Συνεχάρη δε τους διοργανωτές για την επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων ευχόμενος να συνεχιστεί η επιτυχημένη παράδοση και το ερχόμενο Σάββατο.
Παράλληλα, η Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. Μάρθα Παλαιοπάνου σε δήλωσή της ανέφερε τα εξής: «Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στηρίζει από την πρώτη στιγμή της διεξαγωγής τους τα Βίκος Street Relays, τους αγώνες Σκυταλοδρομίας που γίνονται στην πόλη μας, τα Γιάννινα, συμμετέχοντας κάθε χρόνο σ’ αυτούς με πλειάδα αθλητών του. Το ίδιο ισχύει και φέτος! Αυτό γιατί θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική κάθε αθλητική διοργάνωση που προάγει το «ευ αγωνίζεσθαι» και την ευγενή άμιλλα, ιδιαίτερα αυτές του μαζικού αθλητισμού, οι οποίες εμφανίζουν τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερη δυναμική.
Εξάλλου, διοργανώσεις όπως τα Βίκος Street Relays προβάλλουν τα Γιάννενα σε Πανελλήνιο επίπεδο. Κάτι ανάλογο επιδιώκει και ο Ν.Ο.Ι. στο άθλημα της Κωπηλασίας συνδιοργανώνοντας φέτος, στα μέσα Ιουλίου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, ενώ ήδη έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία για το Πανευρωπαϊκό Κωπηλασίας Νέων του 2019, το οποίο θα διεξαχθεί στα Γιάννενα και ελπίζουμε στην υποστήριξη όλων για την επιτυχία του…».

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να επιτύχει την καλύτερη εμπειρία χρήστη