Συμμετείχαν τέσσερα σωματεία. Δηλώσεις του προπονητή της ΕΚΟΦΝΣ Απ. Γκουντούλα

Άλλη μία προπονητική Συνάντηση Ανάπτυξης της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας για τη Βορειοδυτική Ελλάδα φιλοξενήθηκε το Σάββατο στην Παμβώτιδα, με οικοδεσπότη τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων. Αρχάριοι κωπηλάτες από τους Ναυτικούς Ομίλους Καστοριάς και Μαυροχωρίου, από τον Δημοτικό Ναυταθλητικό Όμιλο Ηγουμενίτσας και φυσικά από τον Ν.Ο.Ι. δοκιμάστηκαν από τον υπεύθυνο προπονητή της ΕΚΟΦΝΣ Αποστόλη Γκουντούλα τόσο στα εργόμετρα, στο γυμναστήριο του Ομίλου, όσο και στη λίμνη σε διάφορες συνθέσεις πληρωμάτων. Οι ιδανικές καιρικές συνθήκες βοήθησαν ιδιαίτερα στην άψογη διεξαγωγή της Συνάντησης.

Σε δηλώσεις του ο Απ. Γκουντούλας τόνισε ότι «στόχος της διοργάνωσης, πέρα από τη γνωριμία των νεαρών αθλητών, είναι να διαμορφώσουμε μία κοινή τεχνική ώστε όταν τα παιδιά αναπτυχθούν αθλητικά και φτάσουν να συμπεριληφθούν στην Εθνική Ομάδα να έχουν κάποια κοινά κωπηλατικά χαρακτηριστικά. Γι’ αυτό και στη συγκεκριμένη Συνάντηση επιλέξαμε να δουλέψουμε την τεχνική μας και στα εργόμετρα και στις βάρκες».

Ο προπονητής της ΕΚΟΦΝΣ ευχαρίστησε και δημόσια το Ν.Ο.Ι. και τους προπονητές του για τη φιλοξενία της Συνάντησης Ανάπτυξης, ιδιαίτερα δε για τις βάρκες και το συνοδευτικό σκάφος που παραχώρησε στην Ομοσπονδία. Όπως είπε, μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης πρόκειται να διοργανωθεί και κοινόβιο στο οποίο θα κληθούν να συμμετάσχουν οι καλύτεροι νεαροί αθλητές και αθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα.

15.05.2017aergo

 

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να επιτύχει την καλύτερη εμπειρία χρήστη